Δευτέρα, Φεβρουαρίου 19, 2007
Me, Myself, and I (part 2)
(Gitsaki, Hracker και Exilion με χτυπήσατε (αλύπητα) στο φιλότιμο!)



  1. Τρελαίνομαι για εύστροφους ανθρώπους με χιούμορ. Γρήγοροι στη σκέψη και ατακαδόροι. Να μη χρειάζεται να εξηγώ τα αυτονόητα...

  2. Ο καλύτερος τρόπος να με ξυπνήσει κάποιος είναι με χάδια. Εγώ να κοιμάμαι κι ο κάποιος να με χαιδεύει. Να έχει υπομονή και χρόνο, γιατί προειδοποιώ ΔΕ θα ξυπνήσω σύντομα... ;))

  3. Περνάω φάσεις. Φάση φουλ έρωτα, πέφτω τ' ανάσκελα, κάνω κωλοτούμπες, κουνάω την ουρά μου. Φάση ξε(ν)έρωτα (!), φόκους σε μένα, καλύπτω όλα μου τα γούστα, στοργή και προδέρμ, δε χαλάω χατίρι στο Φιλομηλάκι – μάλλον η πιο παραγωγική μου. Φάση βλακείας, φλερτ από εδώ και από εκεί και από παραπέρα... Φάση μπουχτίσματος, δεν ανοίγω την πόρτα, αφήστε με ήσυχη, δεν ενδιαφέρομαι, δώσαμε-δώσαμε. Φάση έρωτα και πάλι από την αρχή.
    Ο συνδυασμός των φάσεων ενδείκνυται μόνο για Διασχιστικές Διαταραχές...

  4. Δε χαλαλίζω πια το χρόνο μου να διασκεδάζω με τρόπο που δε με εκφράζει. Με πιάνει δυσφορία κι αίσθημα ασφυξίας να περιτριγυρίζομαι από ανθρώπους που δε με ενδιαφέρουν. Έχω γίνει φειδωλή με το χρόνο μου.

  5. Τον τελευταίο καιρό τρέφω αμφιθυμικά συναισθήματα για τον εαυτό μου. Γενικά, με πάω πολύ. Αν υπήρχε κλώνος μου θα ήταν η καλύτερή μου φίλη και πολύ θα την θαύμαζα. Πρόσφατα η (αυτο)συμπάθειά μου αρχίζει και κλονίζεται κι έτσι παρατηρώ ότι έχω αρχίσει να με αποφεύγω. Πολύ διακριτικά ομολογουμένως.

    Bonus: Έχω όρεξη να μάθω. Τα πάντα. Εδώ και μερικούς μήνες συνειδητοποίησα το πεπερασμένο της ύπαρξης μου, το αίσθημα μεγαλείου κι η υπερδιογκωμένη αυτοπεποίθησή μου τσακίστηκε στα Τάρταρα, κι εγώ άρχισα μάλλον νωρίς το θρήνο για όλα αυτά που ποτέ δε θα κάνω. Καλά, εσύ σκοτώθηκες νωρίς...


25/02 Προσθήκη: για τη συνέχεια της πυραμίδας θα σας παραπέμψω στο bonus track του Antvol. Θα μπορούσα να του στείλω εξώδικο για υποκλοπή προσωπικών σκέψεων...!

Θα έβρισκα πάντως πολύ πιο ενδιαφέρον να γράφει ο κάθε blogger 5 πράγματα για κάποιον άλλο blogger...
 
posted by Filomila at 22:02 | Permalink | 32 comments